Historię tych miejsc tworzymy nieprzerwanie
warszawa@hotel.com.pl
v

Rezerwacja stolika

Oferta Walentynkowa

Serdecznie zapraszamy do spędzenia tegorocznych walentynek w restauracji Szóstka.
Zobacz więcej

Menu

Typ kuchni: Fusion.
Miejsce przeznaczone dla osób poszukujących nowych doznań kulinarny
sprawdź menu

Godziny Otwarcia

Pon. - Niedz. / 17.00 - 23.00

Dariusz Barański

Absolwent legendarnej Le Cordon Bleu, która kształci najlepszych kucharzy na świecie.
sprawdź więcej




NAJLEPSZE CENY. ELASTYCZNE OFERTY. TYLKO NA NASZEJ STRONIE. BOOK ONLINE
Hotel Warszawa > Restauracje > Restauracja Szóstka
Restauracja Szóstka

Godziny otwarcia
Poniedziałek - Niedziela: 17.00 - 23.00

W DNIU 30.01.2025 RESTAURACJA SZÓSTKA WYNAJĘTA NA WYŁĄCZNOŚĆ

Możliwy jest wynajem restauracji na wydarzenia prywatne:
urodziny, komunie, wesela oraz na wydarzenia biznesowe kolacje służbowe, wigilie firmowe, konferencje.
Szczegóły pod adresem e-mail: szostka@hotel.com.pl

Znajdująca się na 6 piętrze Restauracja Szóstka to miejsce przeznaczone dla osób poszukujących nowych doznań kulinarnych. Duża otwarta kuchnia, w której na oczach gości przygotowywane są potrawy, z pewnością wzmocnią doznania zmysłowe, zaś wielki taras umiejscowiony wzdłuż ulicy Świętokrzyskiej pozwoli podziwiać panoramę Warszawy.
Oferta Walentynkowa

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą: 4 - daniowy lunch serwowany od godziny 12:00 do 16:00 w cenie 289 PLN oraz kieliszek szampana w cenie 59 PLN. Regularna karta menu będzie dostępna jedynie do godziny 17:00. W godzinach od 17:00 do 23:00 zapraszamy do celebracji romantycznego wieczoru wraz z naszym wykwintnym menu degustacyjnym w cenie 760 PLN. Dla miłośników doskonałych win przygotowaliśmy również opcję wine pairingu w cenie 299 PLN, by mogli Państwo delektować się idealnie dobranymi winami do każdej potrawy w menu degustacyjnym. Mając na uwadze charakter wydarzenia, prosimy o dokonanie wpłaty zaliczki w wysokości 100% wartości menu degustacyjnego lub pakietu alkoholowego, abyśmy mogli zapewnić Państwu najlepszą obsługę i doświadczenie kulinarne. Zapraszamy do rezerwacji: szostka@hotel.com.pl | +48 22 470 03 51. Liczba miejsc jest limitowana.
Szef Kuchni

Dariusz Barański - absolwent legendarnej Le Cordon Bleu, która kształci najlepszych kucharzy na świecie. Swój warsztat szlifował w wielu restauracjach na świecie, pod okiem uznanych Szefów Kuchni. Jest odpowiedzialny za sukces Restauarcji Concept 13, mieszczącej się w warszawskim Domu Handlowym Vitkac. Od zawsze stawiał na prostotę i jakość. Podstawą jego kuchni jest odpowiedni dobór produktów. Często sam odpowiada za kontakt z dostawcami i osobiście dba o świeżość półproduktów.
Galeria

Newsletter
Zapisz się
Szczegołowa informacja na temat przetwarzania danych znajduje się w naszej polityce prywatności.
Zobacz inne hotele z Grupy LHR
W celu zapewnienia wysokiej jakości usług korzystamy z plików cookies. Używamy plików cookies, aby zapewnić pełną funkcjonalność naszej strony internetowej. Ponadto korzystamy z plików cookies do celów statystycznych oraz innych, dzięki czemu możemy uzyskać wgląd i zrozumieć jak korzystacie Państwo z naszej strony oraz jakie działania powinniśmy podjąć, abyśmy mogli lepiej Państwu służyć. Mogą Państwo zarządzać plikami cookies indywidualnie poprzez ustawienia przeglądarki, z której Państwo korzystają. Zachęcamy do zapoznania się z naszą Polityką prywatności i cookies, gdzie znajdą Państwo więcej informacji na temat korzystania z tych plików na naszych stronach.
Akceptuję