Historię tych miejsc tworzymy nieprzerwanie
warszawa@hotel.com.pl
v

Rezerwacja stolika

Menu

Typ kuchni: Fusion.
Miejsce przeznaczone dla osób poszukujących nowych doznań kulinarny
sprawdź menu

Godziny Otwarcia

Śr. - Sob. / 12.00 – 23.00
Niedz. / 12.00 – 18.00
Pon. - Wt. / nieczynne

Dariusz Barański

Absolwent legendarnej Le Cordon Bleu, która kształci najlepszych kucharzy na świecie.
sprawdź więcej



RezerwacjaMenuGodziny OtwarciaSzef KuchniKontakt
NAJLEPSZE CENY. ELASTYCZNE OFERTY. TYLKO NA NASZEJ STRONIE. BOOK ONLINE
Hotel Warszawa > Restauracje > Restauracja Szóstka
Restauracja Szóstka

Godziny otwarcia
Środa - Sobota: 12.00 – 23.00
Niedziela: 12.00 – 18.00
Poniedziałek - Wtorek: nieczynne



Możliwy jest wynajem restauracji na wydarzenia prywatne:
urodziny, komunie, wesela oraz na wydarzenia biznesowe kolacje służbowe, wigilie firmowe, konferencje.
Szczegóły pod adresem e-mail: szostka@hotel.com.pl

Znajdująca się na 6 piętrze Restauracja Szóstka to miejsce przeznaczone dla osób poszukujących nowych doznań kulinarnych. Duża otwarta kuchnia, w której na oczach gości przygotowywane są potrawy, z pewnością wzmocnią doznania zmysłowe, zaś wielki taras umiejscowiony wzdłuż ulicy Świętokrzyskiej pozwoli podziwiać panoramę Warszawy. Skupiamy się teraz wyłącznie na daniach z ryb i owoców morza, usuwając z menu wszystkie inne kategorie. Wprowadziliśmy profesjonalną lodówkę do sezonowania ryb, co pozwala nam podnosić jakość i smak serwowanych potraw.
Z głębi zaufania

Współpracujemy z lokalnymi dostawcami, rybakami oraz pozyskujemy ryby z certyfikowanych łowisk na całym świecie i odpowiedzialnych źródeł. Unikamy gatunków zagrożonych oraz nielegalnych praktyk połowowych.
Świeżość w zgodzie z naturą

Nasze menu jest starannie zaplanowane i opiera się na produktach sezonowych, co pozwala nam w pełni wykorzystywać składniki i ograniczać marnowanie żywności. Dzięki zastosowaniu specjalistycznej lodówki do sezonowania ryb wydłużamy trwałość wybranych gatunków bez utraty ich jakości, co dodatkowo zmniejsza ilość odpadów.
Lunch Menu

Przygotowywane ze świeżych składników menu zmienia się codziennie. Szef Kuchni Dariusz Barański tworzy codzienną ucztę kuchni polskiej oraz może przygotować specjalne menu dla wegan i wegetarian. Zapraszamy na 3-daniowy lunch serwowany od środy do piątku w godzinach 12.00 - 16.00 w cenie 129 PLN
Szef Kuchni

Dariusz Barański - absolwent legendarnej Le Cordon Bleu, która kształci najlepszych kucharzy na świecie. Swój warsztat szlifował w wielu restauracjach na świecie, pod okiem uznanych Szefów Kuchni. Jest odpowiedzialny za sukces Restauarcji Concept 13, mieszczącej się w warszawskim Domu Handlowym Vitkac. Od zawsze stawiał na prostotę i jakość. Podstawą jego kuchni jest odpowiedni dobór produktów. Często sam odpowiada za kontakt z dostawcami i osobiście dba o świeżość półproduktów.
Galeria

Newsletter
Zapisz się
Szczegołowa informacja na temat przetwarzania danych znajduje się w naszej polityce prywatności.
Zobacz inne hotele z Grupy LHR
W celu zapewnienia wysokiej jakości usług korzystamy z plików cookies. Używamy plików cookies, aby zapewnić pełną funkcjonalność naszej strony internetowej. Ponadto korzystamy z plików cookies do celów statystycznych oraz innych, dzięki czemu możemy uzyskać wgląd i zrozumieć jak korzystacie Państwo z naszej strony oraz jakie działania powinniśmy podjąć, abyśmy mogli lepiej Państwu służyć. Mogą Państwo zarządzać plikami cookies indywidualnie poprzez ustawienia przeglądarki, z której Państwo korzystają. Zachęcamy do zapoznania się z naszą Polityką prywatności i cookies, gdzie znajdą Państwo więcej informacji na temat korzystania z tych plików na naszych stronach.
Akceptuję