Smażony tost krewetkowy z sezamem
Champagne Billecart- Salmon – Le Rose – Extra Brut
Marynowane warzywa w nukazuke
Champagne René Geoffroy – Volupte – Blanc de Blancs – Extra Brut
Flatbread ze słodkimi krewetkami i ubitą słoniną
Riesling – Greywacke – Marlborough – New Zealand
Tuńczyk bluefin z truflowym ponzu
Champagne René Geoffroy – Blanc de Rose – Extra Brut
Policzki z żabnicy z vongolami i „foglie di agrumi”
Chablis 1er Cru Vaillons – Bourgogne – France
Gotowany nagład z szalotką, suszonym selerem i sałatką krabową
Chardonnay – Lioco – Sonoma County – California – USA
Pierś z kaczki z ragu i ziarnami pieprzu seczuańskiego
Cabernet Franc - Domaine des Roches Neuves - La Marginale – Loire – France
Dynia i owoce kaki z miodem, truflami i sezamową granolą
Riesling – Felseneck Spatlese – Nahe – Germany
Lody mleczne z konfiturą yuzu
Moscadello di Montalcino – Vandemmia Tardiva – Toscana – Italy